mau•ra van wer•mes•kerken (v.)

=> Een grafisch ontwerper (ook wel grafisch vormgever) verzorgt in opdracht de totale vormgeving van uiteenlopende soorten drukwerk of multimedia en legt deze vast in een ontwerp.

~ Grafisch ontwerper Maura is ervaren, creatief en snel. Zij is enthousiast en communicatief. Een plezierig persoon om mee samen te werken. Andere eigenschappen zijn alert en opbouwend. Als het nodig is, kan zij kritisch zijn omdat het belang van de klant altijd voorop staat. Bovenal is zij positief ingesteld en betrokken. Maura van Wermeskerken is –kortom- oprecht, helder en collegiaal.

~ Maura heeft zowel bij ontwerpbureaus als opdrachtgevers gewerkt en kent de dynamiek van het grafisch vak van beide kanten. Zij is allround ontwerper, in het bijzonder heeft zij veel ervaring in het ontwerpen van educatieve uitgaven. Bekijk haar portfolio voor een overzicht van haar werk.

mau•ra van wer•mes•kerken (v.)

Van Wermeskerken Communicatie & Creatie
Ritbroekstraat 49